mk | eng

Si ta përdorni ndihmën tonë në mënyrë më efikase:

  • Jemi të hapur për bashkëpunim,
  • Ne jemi këtu për Ju dhe vetëm kështu ne mund të arrijmë misionin tonë,
  • Shfrytëzoni nga përvoja dhe njohurit tona,
  • Përdorimin e informacionit në dispozicion kemi,
  • Transparencën e bashkëpunimit të ndërsjellë Shfrytëzoeni nëpërmjet pyetjeve dhe sugjerimeve dhe
  • Komunikimi me Ju është një faktor i rëndësishëm për sukses.

EURO-EKOPAK DOO, Shkup

 

Londonska 19, TC Taftalidze 1,

1000, Shkup

R. Maqedonisë

 

tel. +389 2 6138390
e-mail: euroekopakmk@gmail.com

e-mail: info@euroekopak.mk

 

Emil Stojanovski

e-mail: emil@euroekopak.mk

Kontaktoni:

 

Mesazh

 

Ljupco Avramovski

e-mail: ljupco@euroekopak.mk

 

Mihajlo Konevski

e-mail: mihajlo@euroekopak.mk

 

Keti Andonova

e-mail: keti@euroekopak.mk